Elacin CH minigrip

Elacin CH minigrip

Elacin CH minigrip on kompakti mutta tehokas kuulonsuojain, joka on kehitetty alunperin moottoripyöräpoliiseja varten.

Suojain sopii kokonaisuudessaan korvakäytävän sisään ja siinä ei ole ulkonevia osia, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi kypärän kanssa.

Ilman virtaamisesta aiheuva meteli voi aiheuttaa moottoripyöräilijöille kuulovaurioita jo alle 100 km/h nopeudessa, riippuen moottoripyörän ja kypärän rakenteellisesta aerodynamiikasta.

Suodattimien johdosta Elacin CH minigrip suojaimet ovat liikenneturvallinen vaihtoehto kuulon suojaamiseen moottoripyöräilyssä. Ympäristön äänet säilyttävät luonnollisen sävynsä, mutta vaimeampana.

Mikäli käytössäsi on kypäräpuhelinjärjestelmä voit jatkaa sen käyttöä normaalisti, Elacin CH suodattimien ansiosta kuulet edelleen äänen kypärän kaiuttimista.

Lisävarusteena suojain voidaan varustaa erikoisvärillä ja metallikuulalla.

Tuotepakkaus sisältää suojaimet, kaulanauhan, säilytyskukkaron, korvavoiteen, puhdistuskynän ja käyttöohjeet.

Liikennepoliisin suorittamat viralliset mittaukset (käytettäessä hyvää integraalikypärää) tuulikohinasta ulkokorvalla. kts. alla

Kuulo voi heikentyä jo niinkin alhaisessa arvossa kuin 82dB(A). Mitä suurempi tämä luku on, sitä nopeammin vaurioita tapahtuu. Alla olevassa taulukossa on esitetty, kuinka kauan kuuloaistimme kestää eri melutasoja ennen kuin se vaarantuu.

Nämä luvut osoittavat, että moottoripyöräilijä voi ajaa nopeudella 100 km/h noin 15 minuuttia altistumatta kuulon heikkenemiselle. Nopeudella 120 km/h kuulon heikkenemiselle altistuu jo seitsemän (7) minuutin jälkeen. Nopeudella 140 km/h altistusaika on kolme (3) minuuttia.

Perusvärit CH25-30
kirkas, turkoosi (aqua), vihreän läpinäkyvä

Erikoisvärit CH25-28
sininen, punainen

Käyttökohteet 
Moottoripyöräilijät (CH26 ja CH28), Moottorikelkkailijat, Moottoriurheilijat, Teollisuus, Ampujat

Suodattimet ja vaimennusarvot 
Elacin CH30 (musta), Elacin CH28 (sininen), Elacin CH26 (harmaa), Elacin CH25 (valkoinen)