Elascin RC minigrip

Elacin RC minigrip

Elacin RC minigrip kuulonsuojaimet vaimentavat häiritsevän melun, mutta jättää puheen kuuluviin. Minigrip mallissa ei ole asetinkahvaa, vaan pehmeä O-lenkki, joka helpottaa suojainten korvista pois ottamista ja siihen voi myös kiinnittää halutessaan kaulanauhan. Lenkki on pehmeää materiaalia, jolloin se ei paina, vaikka kuulonsuojaimia käyttää kypärän alla.

Elacin RC minigrip kuulonsuojaimet vaimentavat häiritsevän melun, mutta jättää puheen kuuluviin. Minigrip mallissa on pieni O-lenkki, joka helpottaa suojainten poistamista korvista ja niihin voi myös halutessaan kiinnittää kaulanauhan. Lenkki on pehmeää materiaalia, jolloin se ei paina, vaikka kuulonsuojaimia käyttää kypärän alla.

Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden. Puheen erottamisen kannalta tärkein taajuusalue on 1–4 kHz. Puheen kokonaisenergia painottuu kuitenkin pienitaajuiseen päähän. Elacin RC kuulonsuojaimien suodattimet vaimentavat puhealuetta tasaisesti, jolloin puheenerottelukyky ei vaikeudu ja äänimaailma pysyy luonnollisena. Eli käytännössä suojain vaimentaa taustamelua mahdollistaen keskustelun lähes ääntä korottamatta.

Puheen kuuluvuuden ansiosta akustinen käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja eliminoi tarpeen poistaa suojaimet korvista keskusteluiden ajaksi.

Elacin RC minigrip kuulonsuojain on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista. Suojaimet voidaan valmistaa myös ilman minigrip-kahvaa no-grip versiona.

Tuotepakkaus sisältää suojaimet, kaulanauhan (ei no grip versio), säilytyspussin, korvavoiteen, puhdistustikun ja käyttöohjeet.

Lue lisää uudistuneista ominaisuuksista.

Perusvärit
kirkas, sininen-kirkas, vihreä-kirkas

Erikoisvärit
sininen, punainen, musta, keltainen

Käyttökohteet
Moottoripyöräily, Teollisuus, Rakentajat, Viranomaiset, Työnjohtajat, Varastotyöntekijät, Hammaslääkärit ja -hoitajat, Lastentarhanhoitajat, Opettajat, Avokonttorit, Kuntosalit, Äänekkäisiin tapahtumiin, Kohteisiin joissa tarvitaan meluvaimennusta mutta samalla puheen kuuleminen on tärkeää, Kohteisiin joissa varoitusäänien kuuleminen on tärkeää, Ravintoloihin sekä konsertteihin

Suodattimet ja vaimennusarvot
Elacin RC-15 suodatin SNR=15dB, Elacin RC-17-suodatin SNR=17dB, Elacin RC-19 suodatin SNR=19dB, Elacin RC-21 suodatin SNR=21dB, Elacin RC-23 suodatin SNR=23dB, Elacin RC-25 suodatin SNR=25dB, Elacin RC-27 suodatin SNR=27dB, Elacin RC-29 suodatin SNR=29dB