WellO2 hengitysharjoituslaite tinnituksen hoidossa

Allergiasta, hengitystieinfektiosta tai muusta syystä johtuvalla korvien, nenän ja kurkun tukkoisuudella voi olla vaikutusta tinnituksen syntyyn tai sen pahenemiseen. Sen vuoksi onteloiden ja hengitysteiden pitämien avoinna on tärkeää.

WellO2 hengitysharjoituslaitteessa on yhdistetty säädettävä ulos- ja sisäänhengitysvastus sekä höyryhengitys. Laitteella pyritään poistamaan limaa hengitysteistä ja onteloista sekä vähentämään näiden turvotusta, jotta välikorvan ilmastointi toimisi normaalisti eikä sinne pääsisi muodostumaan alipainetta.

WellO2 ei poista tinnitusta, mutta se voi helpottaa tinnituskokemusta, jos siihen liittyy tukkoisuuden ja paineen tunnetta korvissa tai muita kuuloon liittyviä epämääräisiä tuntemuksia, joita välikorvan paineenvaihtelut voivat aiheuttaa. Samoista syistä johtuva kuulon väliaikainen alenema saadaan hoidettua ja ääniympäristön rikastumisen kautta tinnitus saattaa kuulostaa vaimeammalta ja vähemmän häiritsevältä.